Maatwerk voor
B2B klanten

Business people, handshake and working together, deal or agreement in meeting. B2b, thank you and s

B2B

Als b2b klant is het van essentieel belang dat uw drukwerk van de hoogste kwaliteit is. Bij Kunsthandel en Lijstenmakerij Ongering bieden wij u een complete printservice aan, waarbij we ervoor zorgen dat uw drukwerk van de beste kwaliteit is. Met onze jarenlange ervaring in de kunst- en lijstenbranche weten we precies wat nodig is om uw werk optimaal te presenteren.

Onze printservice omvat een uitgebreid assortiment papier, variërend van standaard 180 grams papier tot hoogwaardige fine-art papiersoorten. Hierdoor kunnen we altijd het beste papier selecteren dat past bij uw werk en het gewenste resultaat oplevert. Wij beschikken ook over geavanceerde printers met de nieuwste technologieën, waardoor we prints van hoge kwaliteit kunnen produceren.

Bij Ongering hechten we veel waarde aan persoonlijke service en daarom werken we graag met u samen om ervoor te zorgen dat uw drukwerk aan al uw eisen voldoet. We bieden ook de mogelijkheid om kleurproeven te laten maken, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kleuren van uw drukwerk precies overeenkomen met het originele werk.

Bovendien bieden we snelle levertijden en scherpe prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Onze printservice is ideaal voor kunstenaars, galerieën, musea en bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige drukwerkproducten.