Diensten

Bij Ongering’s Printservice kunt u terecht voor hoogwaardige print- en drukwerk. Of u nu een particulier bent die een mooie poster wil laten drukken, of een b2b klant die op zoek is naar professioneel drukwerk, wij staan voor u klaar.

B2B

Als b2b klant is het van essentieel belang dat uw drukwerk van de hoogste kwaliteit is. Bij Kunsthandel en Lijstenmakerij Ongering bieden wij u een complete printservice aan, waarbij we ervoor zorgen dat uw drukwerk van de beste kwaliteit is. Met onze jarenlange ervaring in de kunst- en lijstenbranche weten we precies wat nodig is om uw werk optimaal te presenteren.

Onze printservice omvat een uitgebreid assortiment papier, variërend van standaard 180 grams papier tot hoogwaardige fine-art papiersoorten. Hierdoor kunnen we altijd het beste papier selecteren dat past bij uw werk en het gewenste resultaat oplevert. Wij beschikken ook over geavanceerde printers met de nieuwste technologieën, waardoor we prints van hoge kwaliteit kunnen produceren.

Bovendien bieden we snelle levertijden en scherpe prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Onze printservice is ideaal voor kunstenaars, galerieën, musea en bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige drukwerkproducten.

Business people, handshake and working together, deal or agreement in meeting. B2b, thank you and s

Bij Ongering hechten we veel waarde aan persoonlijke service en daarom werken we graag met u samen om ervoor te zorgen dat uw drukwerk aan al uw eisen voldoet. We bieden ook de mogelijkheid om kleurproeven te laten maken, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kleuren van uw drukwerk precies overeenkomen met het originele werk.

 

Kunstenaars

Kunstenaars die een reproductie van hun werk willen laten afdrukken, kiezen voor de kwaliteit en expertise van Ongering’s printservice. Wij beschikken over de nieuwste en meest geavanceerde printtechnologieën, waardoor wij in staat zijn om de kleinste details en nuances van het originele kunstwerk vast te leggen en te reproduceren. Onze professionals werken nauw samen met de kunstenaar om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat zo dicht mogelijk bij het origineel ligt. Daarnaast bieden wij een breed scala aan papiersoorten en afwerkingen, zodat de kunstenaar de perfecte match kan vinden voor hun reproductie. Bij Ongering’s printservice zijn kunstenaars verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Modern art work

Particulier drukwerk

Bij Ongerings printservice ben je als particulier aan het juiste adres voor hoogwaardige en betaalbare afdrukken van je kunstwerken. Of het nu gaat om reproducties van schilderijen, foto’s, of andere kunstwerken, wij bieden een breed scala aan printmogelijkheden die aan jouw wensen voldoen. We werken met de nieuwste printtechnologieën en gebruiken alleen de beste materialen, zodat de afdrukken er niet alleen geweldig uitzien, maar ook lang meegaan. Bovendien zijn onze tarieven zeer concurrerend, wat betekent dat je niet teveel betaalt voor de hoogwaardige prints die je ontvangt. Of je nu een professionele kunstenaar bent of een particulier die op zoek is naar een betaalbare manier om hun kunstwerk te reproduceren, bij Ongerings printservice ben je aan het juiste adres.

Young woman showing painting framed