Professionele inlijstservice

Kunsthandel en lijstenmakerij Ongering is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1910 en sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de kunstwereld. Het is niet alleen een winkel waar je kunst kunt kopen, maar ook een lijstenmakerij waar je je kunstwerken professioneel kunt laten inlijsten.

Door de jaren heen heeft Ongering een schat aan ervaring opgebouwd met verschillende soorten kunstwerken en lijsten. Of het nu gaat om moderne kunst, antieke schilderijen of foto’s, het vakmanschap van Ongering zorgt ervoor dat het werk altijd perfect wordt ingelijst.

Het kiezen van de juiste lijst is een belangrijk onderdeel van het inlijsten. Bij Ongering begrijpen we dat elke kunstwerk anders is en dat het daarom belangrijk is om de juiste lijst te kiezen. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we de perfecte lijst vinden die past bij het werk.

We hebben een uitgebreide collectie lijsten waaruit klanten kunnen kiezen, maar we kunnen ook op maat gemaakte lijsten maken voor speciale projecten. We zijn gespecialiseerd in het inlijsten van schilderijen, foto’s, prenten en andere kunstwerken en gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het werk beschermd wordt en er prachtig uitziet.

Dankzij onze ruime ervaring en kennis van kunst en inlijsten, kunnen we garanderen dat het werk altijd op de beste manier wordt ingelijst. Bij Ongering zijn we trots op ons vakmanschap en staan we garant voor hoge kwaliteit en tevreden klanten.

Hoogwaardige lijstsoorten

Wij bieden bij Kunsthandel en Lijstenmakerij Ongering twee verschillende lijstsoorten aan: houten lijsten en aluminium lijsten. Elke lijstsoort heeft zijn eigen voordelen en kan worden afgestemd op het werk dat u wilt inlijsten. Onze ervaren lijstenmakers helpen u graag bij het kiezen van de juiste lijst voor uw kunstwerk.

Of u nu kiest voor een houten lijst of een aluminium lijst, wij zorgen ervoor dat de lijst perfect past bij het werk en bij uw wensen en voorkeuren. Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, zodat uw kunstwerk de uitstraling krijgt die het verdient.

Houten lijsten bieden een traditionele en warme uitstraling die perfect past bij klassieke en traditionele kunstwerken. Houten lijsten kunnen worden vervaardigd uit verschillende houtsoorten, waaronder eiken, beuken, mahonie en teak. Het hout kan in verschillende kleuren en afwerkingen worden aangeboden, zoals zwart, wit of een natuurlijke houtkleur. Een groot voordeel van houten lijsten is dat ze op maat gemaakt kunnen worden en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Aluminium lijsten bieden daarentegen een moderne en strakke uitstraling die perfect past bij hedendaagse en moderne kunstwerken. Aluminium lijsten zijn licht en duurzaam en kunnen in verschillende kleuren en afwerkingen worden aangeboden, zoals zilver, goud en zwart. Een groot voordeel van aluminium lijsten is dat ze zeer stevig zijn en niet snel beschadigd raken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.