Over ons

Bij Printservice Ongering bieden wij hoogwaardige print- en inlijstdiensten aan. Met onze jarenlange ervaring in de print- en inlijstindustrie zijn wij de ideale keuze voor het printen van uw foto’s, banners en posters. Ons geavanceerde printproces zorgt voor scherpe en levendige prints die de aandacht trekken en uw boodschap effectief overbrengen.

Daarnaast hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring in onze lijstenmakerij. Onze experts hebben de kennis en vaardigheden om uw kunstwerk en andere waardevolle items te beschermen en te verbeteren met onze hoogwaardige lijstopties. Van klassiek tot modern, wij hebben een breed scala aan stijlen en materialen om uit te kiezen.

Bij Printservice Ongering zetten wij ons in voor de beste service en kwaliteit voor onze klanten. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw project. Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en professionele partner voor onze klanten.